|
Volgende week op het menu! |
|
|
|
Zuid-Afrikaanse ovenschotel |
|
Deze heerlijke Zuid-Afrikaanse ovenschotel is rijk gevuld met gehakt, rijst en sperzieboontjes. Onze chefs voegen heerlijke specerijen toe zoals gember, knoflook, paprika en kerrie, waarmee het gehakt op smaak is gebracht. Ook zoete tonen van rozijnen en abrikozen verrijken dit gerecht. Uiteindelijk komt bovenop een laagje van ei. Bij de bobotie zit een zoet-pittige chutney van mango. |
|
|
|
|
|
|
Weinig zout & vol vitamines |
|
Deze maaltijd is laag in zout, namelijk maar 2,2 gram* per maaltijd. Minder zout eten verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. Ook is de maaltijd laag in verzadigd vet. Naast de groenten zitten er ook 2 soorten fruit in deze maaltijd, de abrikozen en mango zorgen voor extra vezels en vitamines!
⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met 4,3 uit 5 sterren
|
|
|
|
|
|
|
|
Erg lekker. De smaken in deze bobotie passen goed bij elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar! |
|
- Joost, Sliedrecht |
|
|
|
Nieuwe soepen op het menu! |
|
Onze chefs hebben 4 overheerlijke nieuwe soepen ontwikkeld!
- Surinaamse pindasoep met taugé
- Noorse vissoep
- Turkse tomatensoep met spinazie
- Thaise kokossoep met kip
|
|
|
|
|
|
|
Benieuwd naar de rest van het menu?
|
|
|
|
|
|